Svøm

Christiansborg Rundt
Vi ankommer tidligt til afhentning af lejet våddragt. Og endelig gir det mening med ‘verdens’ længste bænk placeret langs Tøjhus Museets ende mur. Her slår man sig ned som den næste på bænken, for at skrue sig ned i den tighte dragt – jeg får hjælp af sidedamen, som hiver i ryggens lange lynlås, mens jeg trækker brysterne ind. Skulle nok alligevel ikke har taget en XS, men S var ‘udsolgt’ i dame modellen.
Med farvede badehætter efter heat (super syn at se en flok velbyggede svømme-mænd iført lyserøde hætter) stiller vi op til rækken af vel organiserede steps; 1) næste heat, 2) aflevere taske, 3) spænde dykkerbrillerne, 4) hoppe i vandet – 5 min. inden starten går.
Var blevet ‘advaret’ om sandsynlig panik-følelse ved start i flokken af ben og arme, som forværes yderligere af vejrtrækningsproblemer i den alt for stramme dragt. Efter Den Sorte Diamant får jeg under hunde svømning løsnet lynlåsen i nakken og indhalere igen luft (og ikke kun vand !).
Vi drejer ind i Christiansborg Kanal, og der kommer mere ro på svømmetagene med den øgede afstand mellem deltagerne. Crawltag-vejrtræning-kik til Børsen, svømmetag-kik ned-ser cykel på bunden, gentag. Folk hepper fra Stormbroen, og så er det allerede Frederiksholms Kanal, hvor jeg sejler med kajakken. Der er ikke langt igen, og jeg er ikke gået til af kulde og udmattelse. Måske man lige kan give den lidt mere gas mod målstregen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.