Februar

Det er meget bedre vejr nu … er vinteren nærmest ovre? Fik alligevel ikke rigtig brug for de der vinterstøvler, jeg aldrig fik købt. 

Søndage med Walk&Talk med Nina kbhs kanaler rundt og kaffe/kakao på Ovenvande på Christianshavn – et levn fra vores ungdom. Møder Storm på Inderhavnsbroen på vej hjem fra fodbold med et par af drengene  på Holmen. Et par weekender senere gåtur Kbh V, Søndermarken og Frederiksberg Have dækket af forårsblomster i sol og regn.  

Februar er også startskudet på weekender med gymnastik-opvisning i DGI, Genlev, Helsingør afsluttet af junior stævne i messecenter Herning og til sidst plænen i Tivoli. 

Og hvis der er noget, der er dansk (og dejligt) er det gymnastik. Fane indmarch, fælles sang og alle kan være med (OK, over-repræsentation af lyshårede piger) – det er ikke en konkurrence. Der klappes vildt hver gang omkvædet til holdets opvisningssang går i gang. 

Der kommer holdet med det 50+ med bolde rul /hent .. og så gymnastik efterskolerne, som er så mega seje og bare udstråler fællesskab, også drenge og piger imellem. Sjov og kreativ koreografi. Har selvfølgelig allerede skrevet Silje op til Ryslinge efterskole i 10. Klasse – her 4 år før ! 

Fletninger sættes i kø på dame toiletterne – nu klar til spring i ens dragter med alverdens farver. 

Jeg melder mig sku’ til ODK’s damehold til næste år til udstræk og sludren og bevægelse til musik … og opvisning ! ‘Så pinligt, mor!’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.