Dans

Jeg har altid været vild med dans og bebrejder stadigvæk mine forældre for ikke at finde et dansehold til mig der ude på landet, hvor jeg voksede op – eller i det mindste inde i Faaborg.

Siden da har jeg brugt år i danse-studiet, Stepz på Østerbro i København med Street, Ballet, Funk og siden 2011 har jeg danset Zumba. Nyder den kreative process at bygge serier op over ørehængende musik. Zumba er for alle som bare har en smule rytme og man kan godt danse sammen på forskellige niveauer. I Qatar dansede jeg på Sheratons Zumba hold med qatarier og en masse libanesere. Ankom lidt træt mandag aften kl. 19:30, men trådte ind til en fest fra start til slut. Allerede fra første sang bliver der klappet og hujet til omkvædet. Vildt hvor meget det gir’ af energi til hinanden, og når man så samtidig bliver mødt af en storsmilende lækker-træner  – så blir’ man da glad !

Var til stort Zumba event på toppen af Hilton arrangeret af mine favorit-zumba-instruktører; Pamala, Rachel og Imad som styrede Zumba scenen i Doha. Som der stod i invitationen, 19-20: Free drinks in the bar, 20-21:30 Glow in the Dark – Zumba dance, 21:30 to midnight: Party ! En tirsdag aften, only happens in Qatar :-).

Her i København startede jeg sidste år træningsholdet, Latin Ladies for venner og bekendte i hyggeligt dansestudie bag Amalienborg. Så hyggeligt at se veninderne ugentligt, svede og grine sammen :-). Mer af det !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.