Dans

Jeg har altid været vild med dans og bebrejder stadigvæk mine forældre for ikke at finde et dansehold til mig der ude på landet hvor jeg voksede op – eller i det mindste inde i Faaborg.

Siden da har jeg brugt år i danse-studiet, Stepz på Østerbro i kbh med Street, ballet, Funk og siden 2011 har jeg danset Zumba. Har bl.a undervist andre expats  i vores compound i Qatar og nyder den kreative process at bygge serier op over ørehængende musik. Zumba er for alle som bare har en smule rytme og man kan godt danse sammen på forskellige niveauer. Lige for tiden er jeg tilmeldt Sheratons Zumba hold med qatarier og en masse libanesere. Ankommer lidt træt mandag aften kl. 19:30 og træder ind til en fest fra start til slut. Allerede fra første sang bliver der klappet og hujet til omkvædet. Vildt hvor meget det gir’ af energi til hinanden og når man så samtidig bliver mødt af en storsmilende lækker-træner  – så blir’ man da glad !

Var til stort Zumba event på toppen af Hilton sidste år arrangeret af mine favorit-zumba-instructors; Pamala, Rachel og Imad som styrer Zumba scenen her i Doha. Og som der stod i invitationen, 19-20: Free drinks in the bar, 20-21:30 Glow in the Dark – Zumba, 21:30 to midnight: Party ! En tirsdag aften – only happens here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *