Oman

Kan ikke forstå, Oman ikke er et mere besøgt rejsemål for danskere (mødte ellers en del andre europæere særlig tyskere, hollændere og spanier på vores tur). Det smukkeste land på den arabiske halvø med Al-Hajar (Rocky) Mountains strængende gennem den nordlige del af landet. (Yemen skulle nu også være fantastisk, men desværre ramt af krigen). Og så er omanierne noget mere åbne end Qatarier/Saudier/Emirater.

Blev faktisk inviteret hjem til en lokal familie, da vi tilfældigt faldt i snak med Mohammed (super at alle bare hedder Mohammed, som når man ventede på sin kaffe hos Starbucks i Doha og der blev kaldt; “Caramel Machattio til Mohammed”. “Ja, mig”, “nej mig”, “mig her”) og blev inviteret på dejlig middag.

Muscat er utrolig smukt beliggende ved vandet og the Grand Mosque skal bestemt besøges.

Køreturen til Nizwa er fantastisk hen over bjergkæden.

De sidste par dage af ferien, boede vi på et lækkert ressort en time nord for Muscat, hvilket kan anbefales, hvis man har brug for et par dages afslapning ved poolen (vi startede godt nok ud i teltudgaven (i mit forsøg på cheap holiday), men Thomas fik os heldigvis opgraderet til en bungalow på stranden :-)). Der er masser af muligheder for snokel/båd ture både nord og syd for Muscat.

Man kan også overnatte i de mange Wadis.

Salalah i syd skulle også være et besøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.